Golfbaan Crimpenerhout in andere handen

Deel dit:
golfbaan

Van links naar rechts: Willem van Herk, Erik van Herk, Gerrit Boudesteijn en Dilia Blok.

KRIMPEN A/D LEK – Golfbaan Crimpenerhout bij Krimpen aan de Lek is in andere handen gekomen. De erfpacht is overgenomen door Spoorhaven Vastgoed, dat mede onderdeel is van Van Herk Vastgoed. Groenalliantie Midden-Holland heeft ingestemd met de contractwijziging.

De broers Erik en Willem van Herk willen met de overname nieuw elan aan de golfbaan en brasserie geven. De brasserie moet een uitvalsbasis worden voor golfers en passanten die er komen lunchen, borrelen of dineren.

De overname wordt door het bestuur van Groenalliantie Midden-Holland als belangrijk ervaren, omdat de golfbaan is gelegen aan de rand van recreatiegebied Krimpenerhout. De golfbaan en de brasserie vormen daarom ook voor bezoekers van het recreatiegebied een belangrijke toegevoegde waarde.

Bestuurders Dilia Blok (gemeente Krimpenerwaard) en Gerrit Boudesteijn (gemeente Krimpen aan den IJssel) hebben kennisgemaakt met de nieuwe eigenaren. Boudesteijn: “Als bestuurder van Groenalliantie vind ik het fijn dat er een nieuwe eigenaar gevonden is, waardoor deze golfbaan kan blijven bestaan. Ook als wethouder met de portefeuille vrije tijd en cultuur vind ik het belangrijk dat inwoners van Krimpen kunnen blijven recreëren op de golfbaan in de Krimpenerwaard.” Dilia Blok: “Wij zien de toekomst voor deze mooie voorziening voor onze Krimpenerwaard weer vol vertrouwen tegemoet.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.