Ronkende motoren op sportpark Weydehoeck [video]

Deel dit:

motorenLEKKERKERK – Sportpark Weydehoeck was zaterdag het decor voor ronkende motoren. Coureur Patricia Kok uit Lekkerkerk had het asfalt van de sintelbaan gereserveerd om daar haar sponsordag te organiseren.

“Het was een zeer geslaagde dag”, blikt Patricia terug op de website van Stichting Servicepunt Verenigingen Nederlek. “Ik kreeg gelukkig veel hulp van vrienden, familie en sponsors met het organiseren van deze middag. Ze stonden allemaal voor me klaar om onder andere al de motoren richting sportpark Weydehoeck te verplaatsen. Nadat alles was klaar gezet werd ik geïnterviewd door RTV Krimpenerwaard. Langzaam maar zeker druppelden daarna de eerste mensen ‘binnen’ om een kijkje te komen nemen. Ook een aantal stoere jongens en meisjes stonden te trappelen om hun eerste meters op een minibike te mogen maken. Omdat ik ambassadeur ben van RACE-KIDS was ook deze organisatie aanwezig. Onder professionele begeleiding kregen de kinderen zowel theorieles als les op de motor.”

Tussendoor reden Patricia Kok en collega’s uit de minibikesport op hun NK-motoren verschillende demo’s op het asfalt van de skeelerbaan. “Zelf beleefde ik de eerste meters op mijn geheel nieuwe minibike”, aldus Patricia Kok. “Met deze machine kunnen we zeker voor de nationale titel gaan dus dat is dan ook meteen mijn doel voor 2015.”

Dit vind je misschien ook leuk...

error: Content is beschermd. Neem contact met ons op indien u gebruik wilt maken van onze content.