Archieven

Dit bericht is 704 keer gelezen

LEKKERKERK- Op woensdag 13 december kun je tussen 10.00 en 14.00 uur voor de laatste keer een coronaprik halen in Dorpshuis/Amicitia aan Raadhuisplein 5 in Lekkerkerk. Vergeet niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Bijna 1.100 mensen haalden op de drie eerdere openingsdagen al hun coronaprik op deze tijdelijke pop-up priklocatie in Lekkerkerk. Zonder afspraak, makkelijk en dichtbij. Vanwege de hoge opkomst, is de pop-up nog één extra keer open op 13 december.

Mensen van 60 jaar en ouder, volwassenen tot 59 jaar die een uitnodiging krijgen voor de griepprik en zorgmedewerkers met direct patiëntencontact, mogen de coronaprik komen halen. Voor hen eindigt deze vaccinatieronde landelijk op vrijdag 22 december 2023.

Na 22 december kunnen mensen uit deze groepen geen coronaprik meer krijgen. Zwangeren en mensen met een verwijzing van een medisch specialist, kunnen de coronaprik ook krijgen. Voor deze groepen blijft de coronaprik wel beschikbaar na 22 december.

Drukte
Voor de pop-up priklocatie in Lekkerkerk kun je geen afspraak maken. Daardoor kan het op momenten druk zijn. Houd daarom rekening met enige wachttijd als je in Lekkerkerk een prik gaat halen. Op de dichtstbijzijnde grote corona vaccinatielocatie in Gouda van Hecht GGD Hollands Midden, is over het algemeen geen wachtrij.

Voor een coronaprik in Gouda is geen afspraak nodig, maar wel mogelijk via www.planjeprik.nl of 0800 – 7070. Kijk voor alle vaccinatielocaties in regio Hollands Midden op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona.

Dit bericht is 704 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief