Archieven

Dit bericht is 1490 keer gelezen

HAASTRECHT- Op zaterdag 20 mei vindt de 43ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt plaats. De dag wordt om 10.00 uur geopend door de voorzitter van Ondernemers vereniging Haastrecht Dhr. F. Hooft met aansluitend de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt. Deze duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Haastrecht. Vanaf 15.00 uur diverse activiteiten voor de kinderen op het evenementenplein met aansluitend een muzikaal ingevuld programma voor jong en oud.

Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt. Gemaal de Hooge Boezem, Stichting Promotie Krimpenerwaard, de wereld winkel, Nederlandse Hervormde Evangelisatie en de gereformeerde kerk zullen er zijn. Daarnaast zal Stichting Theater Concordia het nieuwe jaarprogramma voor seizoen 2023-2024 presenteren.

Feest
Het Havenplein wordt omgetoverd tot evenementenplein van 15.00 uur tot 01.00 uur. “Naast een zeer gevarieerd programma voor jong en oud bieden wij u dit jaar ook weer de mogelijkheid om gebruik te maken van onze food & drinks gelegenheden. Deze worden ingevuld door plaatselijke horeca ondernemers uit Haastrecht.”

Enkele grepen uit het programma; superloterij, streetdance Olympia, diverse kinder- en jeugd activiteiten op het plein met onder anderen een springkussen en draaimolen. Vanaf 16.00 uur Piratenfestival Hollands muziek festijn met zangers Erwin Haarmans, Kees Neerings en Henk Kamphuis, in de avond nieuwe Live sensatie Coverband She! en de dj’s van Superfuif met allround partymuziek vullen het programma voor jong en oud aan. “U bent van harte welkom op 20 mei 2023 op de Haastrechtse Jaarmarkt.”

Foto: Jan Trouwborst

Dit bericht is 1490 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief