Archieven

Dit bericht is 1587 keer gelezen

HAASTRECHT- Op 25 mei vindt de 48ste editie van de Haastrechtse Jaarmarkt plaats. De dag wordt om 10.00 uur geopend door Wethouder Wisja Pannekoek. Aansluitend is gelijk de superloterij met mooie prijzen beschikbaar gesteld door leden van de O.V.H.

Daarna barst de gezellige feestdag los met een grote braderie en rommelmarkt van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Haastrecht. De gehele dag zijn er diverse activiteiten voor de kinderen op het evenementenplein: draaimolen, mega trampoline, schminken, springkussen en Volleybal Vereniging Haastrecht. Ook Brandweer Haastrecht is dit jaar van de partij met spectaculaire demonstraties. Vanaf 15.00 uur is er aansluitend een muzikaal ingevuld programma voor jong en oud.

Verenigingen
Naast de regionale ondernemers zijn ook veel verenigingen, stichtingen en goede doelen actief op de Haastrechtse Jaarmarkt zoals Gemaal de Hoge Boezem, Stichting Promotie Krimpenerwaard, de Wereld Winkel, Nederlandse Hervormde Evangelisatie, de Gereformeerde Kerk. En Stichting Theater Concordia presenteert het nieuwe jaarprogramma voor seizoen 2024-2025.

Het havenplein wordt omgetoverd tot evenementenplein van 15.00 uur tot 01.00 uur. Naast een zeer gevarieerd programma voor jong en oud wordt ook dit jaar de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van food & drinks gelegenheden. Deze worden ingevuld door plaatselijke horecaondernemers uit Haastrecht.

Enkele grepen uit het programma: superloterij, streetdance Olympia, diverse kinder- en jeugdactiviteiten op het plein met onder andere een springkussen en draaimolen. Vanaf 15.00 uur streetdance Olympia, Hollands muziekfestijn met feestsensatie Helemaal Top! in de avond allround Coverband Re-load en de dj’s van Superfuif met allround partymuziek vullen het programma voor jong en oud aan.

Foto: Jan Trouwborst

Dit bericht is 1587 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief