Archieven

Dit bericht is 513 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- De zomervakantie is voor de meeste mensen weer voorbij en de ondernemers van winkelcentrum Crimpenhof gaan na de vakantie meteen van start met een fantastische actie. Van vrijdag 1 t/m zaterdag 30 september zijn er weer heel veel mooie prijzen te winnen met de Scan & Win actie. Maak kans op één van de 27 hoofdprijzen of de ruim 2500 prijzen die direct opgehaald kunnen worden.

De populaire Scan & Win actie gaat weer van start! En dit keer wordt er een overvloed aan prijzen weggeven. Naast meer dan 2500 prijzen, zoals een gratis zak chips of een gratis geurkaars, maakt men ook kans op één van de 27 grandioze hoofdprijzen.

Wat te denken van een jaar lang wekelijks een gratis brood, een cadeaucheque t.w.v. € 150,- van één van de kledingwinkels, een splinternieuwe elektrische fiets, een Samsung Oled TV, een elektrische scooter óf een cheque voor een droomvakantie t.w.v. € 3000,-

Het enige wat men hoeft te doen om kans te maken op deze geweldige prijzen, is van 1 t/m 30 september een aankoop doen bij één van de winkels in Crimpenhof. Bij iedere aankoop ontvangt men een Scan & Win voucher, scan de unieke code op de voucher bij de scanzuil op het Van Vlietplein en maak kans op één van de vele prijzen.

De actievoorwaarden kun je vinden op de website www.crimpenhof.nl

 

Dit bericht is 513 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief