Archieven

Dit bericht is 1344 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Op eerste Pinksterdag werd het Schoonhovense Springerpark overspoeld door honderden enthousiaste bezoekers. Iedereen genoot van live muziek, drankjes, heerlijk eten en bovenal een geweldige sfeer. Een succesvolle ‘Muziek in het Park’.

De coverband Hit The Ceiling gaf op uitnodiging van de Rotary een live optreden vanuit de Daaf Dijkstra Muziektent. Bezoekers genoten van een breed scala aan muziek, maar ook ‘culinaire hoogstandjes’ in de vorm van bitterballen en hamburgers.

Rotary-organisator Hans de Wit: “Natuurlijk droeg het weer bij aan deze geweldige opkomst. Extra fijn, want alle (netto) opbrengsten gaan naar Scouting Schoonhoven”. Michiel den Besten, voorzitter van Scouting Olivier van Noort II is blij: “Wij moeten binnenkort flink investeren voor de nieuwbouw van ons clubhuis. Het is hartverwarmend om te zien dat velen ons willen steunen, en dat kan nog steeds. Je kunt flessen Rosé bestellen via de Rotery. Ook hiervan gaat de netto opbrengst naar de Scouting. Dit kan via de webshop www.rotary.nl/schoonhoven.”

Robert Spruijt, voorzitter van Rotary Schoonhoven tot slot: “Gezien het succes van deze editie, zijn er weer ideeën voor een volgende ‘Muziek in het Park’ op Eerste Pinksterdag volgend jaar. Onze organisatie is vastbesloten om het evenement verder te laten groeien en zo nog meer bezoekers te trekken om goede doelen te steunen.”

Dit bericht is 1344 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief