Archieven

Dit bericht is 1107 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Goed nieuws voor de inwoners van Bergambacht en Ammerstol. Na een indrukwekkende eindsprint is de glasvezelcampagne hier alsnog succesvol gebleken. DELTA Netwerk gaat nu definitief glasvezel aanleggen in zowel Bergambacht als Ammerstol. Bovendien zal DELTA Netwerk hier meteen alle adressen die in aanmerking komen vrijblijvend van een glasvezelaansluiting voorzien. Zo hebben zoveel mogelijk inwoners het supersnelle glasvezelnetwerk binnen handbereik.

Wethouder Erik Wassink: “Mooi dat we nu ook Bergambacht en Ammerstol kunnen feliciteren met de komst van glasvezel”

“In eerste instantie leek de glasvezelcampagne geen succes te worden in deze kernen van de Krimpenerwaard, maar ik ben blij dat de laatste weken veel inwoners alsnog hebben gereageerd op de oproep. Met de komst van glasvezel krijgen ook Bergambacht en Ammerstol die goede infrastructuur waardoor in de toekomst wonen, werken en de zorg meer digitaal kan plaatsvinden.”

Alle woningen een glasvezelaansluiting
In Schoonhoven, Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is DELTA Netwerk al begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg. In Bergambacht en Ammerstol zal naar alle waarschijnlijkheid na de zomer gestart worden. Dit begint met een schouwer van de aannemer die langs de woningen komt om te kijken waar de aansluiting in de woning mag worden geplaatst. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Alle inwoners in Bergambacht en Ammerstol die in aanmerking komen voor glasvezel van DELTA Netwerk worden persoonlijk geïnformeerd. De aansluiting zelf is geheel kosteloos en verplicht inwoners tot niets. Zo is straks heel de gemeente klaar voor de toekomst en blijft de overlast beperkt, want de straat hoeft maar één keer open.

Dit bericht is 1107 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief