Archieven

Dit bericht is 601 keer gelezen

STOLWIJK- Bij de ouverture van het nieuwe theaterseizoen van Het Kwartier in Stolwijk biedt het theater meteen een overweldigende act. Op vrijdag 15 september treedt namelijk de ABBA-Experience op met een spetterend concert.

Tijdens de vorige ABBA-tribute in 2021 was de zaal gehouden aan de toen geldende Covid-regels, waarbij het publiek uitsluitend zitplaatsen mocht bezetten. Nu zal dit anders zijn: bij alle bekende ABBA-hits zal niemand op zijn of haar stoel kunnen blijven zitten, de band die uit zes musici bestaat zal hiervoor ongetwijfeld zorgdragen.

Alle covers van de wereldberoemde Zweedse band zullen de revue passeren: ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’, ‘Waterloo’ en ‘Money Money’ brengt de ABBA-Experience met veel enthousiasme op het podium. Tickets zijn te bestellen via www.hetkwartierstolwijk.nl en voor meer informatie kan men een email sturen naar nieuws@hetkwartierstolwijk.nl of telefonisch via 0182-341612.

Het concert begint om 20.30 uur. Het Kwartier heeft overigens de laatste weken een metamorfose ondergaan, waarbij nog meer sfeer is gecreëerd in onder meer de entree, de kleine zalen met foyer en barruimte. Ook hiervoor is een bezoek aan te bevelen.

Dit bericht is 601 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief