Archieven

Dit bericht is 445 keer gelezen

AMMERSTOL- Wat hebben 36 kunstenaars, een Museum, een Molen, een boerderij en een voetveer met elkaar gemeen? Ze doen allemaal op 20 mei meedoen met de Af en Toe Kunstroute in de plaatsen Ammerstol, Groot-Ammers, Nieuwpoort en Streefkerk.

Op 20 mei zijn de deuren van 17 locaties van 11.00-17.00 uur geopend. Bezoekers krijgen kunst in alle vormen te zien: schilders en tekenaars, maar ook beeldhouwers, fotografen, textielkunstenaars. Kortom: je moet het zelf gaan zien. De locaties zijn op deze dag te herkennen aan de Af en Toe-vlag of het billboard langs de weg.

Tussen Ammerstol en Groot-Ammers vaart het voetveer Af en Toe, waar de kunstroute naar genoemd is. Deze veerdienst is alleen voor voetgangers.

De inwendige mens wordt niet vergeten. Onderweg kan bij meerdere gelegenheden een kopje koffie/thee genuttigd worden of bij de horeca is gelegenheid om te lunchen. In Nieuwpoort is Museum Nieuwpoort speciaal voor deze dag open. Daar is een tentoonstelling over de Oude Hollandse Waterlinie en over de Waterwolf voor de laatste dag te zien.

Informatie over de route en de deelnemers is te vinden op www.afentoe-kunstroute.nl of www.facebook.com/afentoekunstroute.

Wilt u meer informatie over de route? Neem dan contact op via contact@afentoe-kunstroute.nl of telefonisch met 06-38897113.

Dit bericht is 445 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief