Archieven

Dit bericht is 1452 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Met ingang van maandag 3 oktober is de afslag en oprit van het Koningin Wilhelminaplein afgesloten. “Vanaf deze datum werken we aan de afronding van de fietsstraat tussen de Algerabrug en de Rotterdamseweg. De ontsluiting tussen de Parallelweg en de Oude Tiendweg is vanaf maandag 3 oktober open”, zo laat de gemeente Krimpen aan den IJssel weten.

In november 2021 werd besloten, door het vorige college, dat het Koningin Wilhelminaplein zou worden afgesloten. Daar kwam veel weerstand op, waardoor het huidige college het besluit nogmaals heeft laten onderzoeken. 

“Er waren personen die het besluit toen van harte steunden, maar er waren er ook bij wie het forse weerstand opriep”, schrijft de gemeente. Daardoor heeft het huidige college een onafhankelijk bureau gevraagd om nog een keer met een frisse blik naar het toen genomen besluit te kijken. Na dit onderzoek is dezelfde conclusie getrokken, namelijk het afsluiten van de afrit naar het Koningin Wilhelminaplein.

Dit bericht is 1452 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Afslag en oprit Koningin Wilhelminaplein sluit 3 oktober

  • Tja wacht maar tot er een flink ongeluk of defecte vrachtauto op de kruising staat dan denken we ineens hadden we maar een alternatief. Beste was als we het fietspad omhoog hadden gebracht en over de autostrook zouden gaan kort om gewoon het fietspad op hoogte verlengen en auto’s er onderdoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief