Archieven

Dit bericht is 441 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Zaterdag 10 februari gaat ‘De echte inspecteur Hond’ in première. Gespeeld door het toneelgezelschap Arto Post Laboro in het Arto theater in Schoonhoven.

Het stuk, een parodie op een ‘Wie heeft het nu weer gedaan’ met natuurlijk de nodige moorden, is geregisseerd door Maxime de Ruiter en speelt zich af in een afgelegen landhuis in Essex, Engeland. Het landhuis is, zoals we gewend zijn in een typische Agatha Christie, moeilijk bereikbaar en niemand kan het huis verlaten.

Twee recensenten, genaamd Trouwborst en Maan, kijken naar dit toneelstuk. Echter kunnen ze helaas hun persoonlijke leven en hun werk niet zo goed gescheiden houden. Keer op keer blijven ze door het stuk heen kletsen, met hun persoonlijke problemen. Tot het toneelstuk hen meeneemt in het drama.

Laat je meeslepen in een avond waarin toneel realiteit wordt en andersom. Een echt Engels toneelstuk met Britse humor. Absurdistisch, overdreven en dramatisch! Kaya de Ruiter heeft het vertaald uit het Engels.

De speeldata zijn 10, 16 en 17 februari om 20:15 uur en 11 februari om 14:30. Kaarten a €12,50 via www.artotheater.nl en voor aanvang aan de zaal.

Dit bericht is 441 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief