Archieven

Dit bericht is 835 keer gelezen

SCHOONHOVEN- De toneelvereniging Arto Post Laboro speelt twee weekenden in april in het Arto theater in Schoonhoven. Voor liefhebbers van 6 tot 106 jaar spelen ze de voorstelling: ¨De geheime kersentuin.¨

Het toneelstuk  “ De Geheime Kersentuin” is een fantastische mix van en gebaseerd op een aantal prachtige klassiekers, zoals De Kersentuin, Alice in Wonderland, de Geheime Tuin, De kleine Johannes, Van de vos Reynaerde en Peter Pan. Klassiekers waarin de volwassen wereld er niet al te best van af komt. In dit nieuwe verhaal van “De Geheime Kersentuin” zullen veel van deze personages terugkomen en vertellen zij samen een heel nieuw verhaal.

De Barones is de eigenaresse van een groot landgoed met een prachtige Kersentuin. Onbekend voor haar bevindt zich diep verborgen op haar landgoed een geheime deur die leidt naar een sprookjesachtige wereld; de Geheime Kersentuin. Hier wonen de meest fantastische figuren zoals Humpty en Dumpty, een bellen blazende Rups, Tinkerbell en de Mad Hatter.

Informatie en tickets
Wat gebeurt er met deze magische bewoners als de barones door schulden en oplichting haar hele landgoed dreigt te verliezen, inclusief deze Geheime Kersentuin? Wie overleeft deze strijd met de volwassen wereld van hebzucht en miesmuizerij en wie redt de kersen en gestolen taartjes? Want wie wint krijgt een vingerhoedje.

De speeldata zijn zaterdag 15 april om 19.30 uur, zondag 16 april om 14.30 uur, zaterdag 22 april om 14.30 en 19.30 uur en zondag 23 april om 14.30 uur. In het Arto theater in Schoonhoven. Kaartjes reserveren via www.artotheater.nl of bij Provence, Haven 63 Schoonhoven en aan de kassa voor de voorstelling.

Dit bericht is 835 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief