Archieven

Dit bericht is 621 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Toneelvereniging Arto Post Laboro uit Schoonhoven speelt in november de klucht ‘Het is niet wat je denkt’. Het is geschreven door Gerben Pijl en de regie is in handen van Randy van Vliet. Een ervaren en bekende regisseur die in de Krimpenerwaard bij veel toneelverenigingen met succes de spelers laat glanzen in hun rol.

In ‘Het is niet wat je denkt’ krijgt Annemarie Koekkoek, een mooie rol van Gré ter Steege, van haar dokter te horen dat ze niet lang meer heeft te leven. Ze besluit haar familie bij elkaar te roepen om de erfenis te verdelen. Ze heeft één wens: een baby in de familie. De zussen Karin en Kiki Koekkoek zijn niet bepaald de beste vriendinnen en de competitie barst los om de erfenis te bemachtigen.

U kunt genieten van tempo, timing en heel veel humor en hysterie. De speeldata zijn 11, 17, 18 november om 20:15 en 12 & 19 november om 14:30 in het Arto theater, Klooster 5 in Schoonhoven. Kaarten zijn te koop via www.artotheater.nl en bij Provence, Haven 63 te Schoonhoven.

Dit bericht is 621 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief