Archieven

Dit bericht is 1468 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De ‘r’ zit weer in de maand. Ondanks het mooie nazomerweer zijn de spelers van toneelvereniging Arto Post Labora al in een winterse stemming. Binnenkort brengen zij met veel passie en toewijding de tragikomedie ‘Ingesneeuwd’ op de planken.

Een vervallen hotel, bovenop een berg. Er woedt een ijzige sneeuwstorm. Een groep reizigers klopt aan bij dit hotel, noodgedwongen omdat ze niet verder kunnen vanwege de barre weersomstandigheden. De eigenaren zijn duidelijk geen gasten meer gewend en leven al jaren een geïsoleerd bestaan. De gasten krijgen allemaal een kamer, maar de gastvrijheid is ver te zoeken. De reizigers hebben geen keus, ze zullen het er mee moeten doen totdat de weg weer sneeuwvrij is.
Griezelig
Slaat de paranoia bij de gasten toe omdat ze niet weg kunnen, óf zijn hier griezelige dingen gebeurd die het daglicht niet kunnen verdragen? Wat is eigenlijk de relatie tussen de gastheer en de gastvrouw? En wat doet die andere vreemde man daar? Ze hebben alle drie iets onheilspellends over zich. Iets wat de gasten bepaald niet op hun gemak stelt.
Kom kijken als u durft! De tragikomedie ‘Ingesneeuwd’ is te zien op de zaterdagavonden 16 en 23 september en op vrijdagavond 22 september, aanvang 20:15 uur. Op de zondagmiddagen 17  en 24 september is de voorstelling om 14:30 uur.
Plaats van handeling is het Arto Theater, Klooster 5 in Schoonhoven.

Dit bericht is 1468 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief