Archieven

Dit bericht is 1185 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het Arto Theater in Schoonhoven blijft de komende weken nog gesloten. Ondanks de dinsdag aangekondigde versoepelingen ziet het bestuur geen mogelijkheid om open te gaan.

“Er moet nog steeds anderhalve meter afstand worden gehouden en dat betekent voor ons dat we maximaal 23 bezoekers mogen ontvangen en ook dat de bar gesloten moet blijven door ruimtegebrek. Niet echt een gezellig avondje dus.”

Het bestuur heeft daarom besloten om tot begin maart geen voorstellingen te geven. “De geprogrammeerde voorstellingen hebben we zoveel mogelijk proberen te verzetten. De mensen met een kaartje worden hierover apart ingelicht.”

Uitzondering zijn de kindervoorstellingen, want tot dertien jaar geldt de anderhalve meter regel niet. “Maar de toegang is uitsluitend voor kinderen om op die manier de zaal optimaal te kunnen benutten. Gezellig zonder je ouders naar het theater. Natuurlijk zorgen wij voor voldoende begeleiding tijdens de voorstelling en zorgen wij ervoor dat de kinderen bij de deur worden opgevangen.”

Dit bericht is 1185 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief