Archieven

Dit bericht is 4828 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Van 25 maart tot en met 1 april komt de kermis weer naar Schoonhoven. Liefhebbers kunnen deze dagen weer van alles doen en beleven. Het enige verschil is de locatie, de kermis strijkt namelijk neer op de Lekdijk Oost. 

Natuurlijk zijn er op de kermis kermisattracties voor jong en oud. Denk hierbij aan onder andere de rups, crash centre en body shake

Voor de echte waaghalzen is er zelfs een zweefmolen van 40 meter hoog en voor de kleintjes is er onder andere een draaimolen en tiki-jumper. Zelfs aan de achtbaan is gedacht. Even bijkomen van de heftige attracties? Waag een gokje bij de Pusher of pink date, waar je knuffels kan winnen zo groot als jezelf.

Bing
Naast de attracties zijn er ook nog andere activiteiten. Zo is er op woensdag 29 maart een meet en greet met Bing. De kinderen kunnen dan op de foto met dit gezellige konijn. Op donderdag 30 maart is het eurokortingsdag.

Daarnaast zijn ook de nodige lekkernijen te vinden op de kermis. Na de achtbaan in de rij voor een suikerspin of liever een oliebol of patatje? Het kan allemaal.

Dit bericht is 4828 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Attracties, suikerspinnen en oliebollen; de kermis komt weer naar Schoonhoven

  • Van hoelaat tot hoelaat is Bing op de kermis? Wij moeten van best ver komen dus zijn erg benieuwd naar de specivieke tijd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief