Archieven

Dit bericht is 1181 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Medio oktober start er een bedrijfsvoetbalcompetitie bij voetbalvereniging Dilettant in Krimpen aan de Lek. Iedere twee weken op vrijdagavond wordt er gespeeld, waarbij elk deelnemend bedrijf een wedstrijd per avond speelt. 

Initiator Marco Goudwaard was zaterdagmorgen in het radioprogramma van RTV Krimpenerwaard “De Waard op de Kaart” te gast en vertelde over de voortgang van dit project.

 

Bedrijfsvoetbalcompetitie     

 

In totaal kunnen er 24 bedrijven inschrijven met 7 spelers per team, inclusief keeper plus 3 reservespelers die continue mogen wisselen. Naar verwachting is de gemiddelde leeftijd van spelers 30+.

Er wordt gespeeld over de breedte van het veld met een kleinere afmeting van het doel (5×2 meter). Er zijn 2 velden beschikbaar, dus er spelen 8 teams tegelijk. In totaal spelen we 12 vrijdagen per seizoen. In de maanden december en januari worden er geen wedstrijden gespeeld.

De aanvang voor de eerste wedstrijd is om 18.00 uur, de tweede ronde start om 19.15 uur en de laatste wedstrijden starten om 20.30 uur. De wedstrijden duren 2x een half uur. (Uiteraard speelt elk bedrijf een wedstrijd per avond).

Alle spelers van een team treden aan in hetzelfde tenue (shirt en broek) en elk deelnemend bedrijf levert een scheidsrechter aan (deze persoon fluit uiteraard niet zijn eigen team/bedrijf).

Indien gewenst kan de organisatie ook tenues leveren tegen een zeer schappelijke prijs inclusief bedrukking van het bedrijfslogo op de borst.

Interesse in deelname of heb je nog vragen? Mail naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl en zij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Last but not least! De kantine van voetbalvereniging Dilettant is geopend tijdens en na de wedstrijden. Bovendien zal RTV Krimpenerwaard ook aandacht schenken aan deze competitie en tevens alle uitslagen en standen publiceren.

Dit bericht is 1181 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief