Archieven

Dit bericht is 665 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Van zaterdag 25 februari tot en met zaterdag 25 maart kunnen kinderen meedoen aan een Beestachtig leuke, interactieve speurtocht in winkelcentrum Crimpenhof. Gekoppeld aan de speurtocht organiseert het winkelcentrum ook een Beestachtig leuke dag op woensdag 1 maart in de Krokusvakantie.

Vanaf zaterdag 25 februari zijn onder andere in de etalages van winkels in én rondom het winkelcentrum elf dieren verstopt. Bij ieder dier hangt een poster met daarop een QR code, door de QR code te scannen met een mobiele telefoon kunnen de kinderen op zoek naar de elf dieren.

Bij ieder dier wordt een vraag gesteld en komen de kinderen achter leuke weetjes over het desbetreffende dier. Hebben de kinderen alle elf de dieren gevonden? Dan kunnen ze iets lekkers ophalen bij de Candyshop. Ook maken de kinderen die meedoen aan de speurtocht kans op één van de tien supergrote knuffels.

Beestachtig leuke dag
In de Krokusvakantie, op woensdag 1 maart van 10.00 tot 17.00 uur, organiseert winkelcentrum Crimpenhof een leuke dag. Kinderen kunnen deze dag meedoen aan heel veel gratis activiteiten. Zo zijn er zes supergrappige spellen; Bonito voeren, Bibber leeuw, Gorilla gooien, Krokodil ‘m erin, Zebra hoefijzer gooien en Olifant schieten.

De kinderen kunnen in de passage bij de HEMA een stempelkaart ophalen, hebben ze de zes spellen goed afgerond? Dan mogen ze op vertoon van de volle stempelkaart daar ook een lekkere traktatie ophalen.
Daarnaast kunnen ze zich ook laten schminken als hun favoriete dier, een coole glittertattoo laten zetten en een ritje op een jungle dier maken. “De activiteiten staan verspreid door het hele winkelcentrum dus kom naar Crimpenhof voor een Beestachtig leuke dag in de Krokusvakantie.”

Mega grote knuffel
Na 25 maart worden de prijswinnaars van de tien supergrote dierenknuffels bekend gemaakt via de website en social media kanalen van Crimpenhof. De te winnen mega grote knuffels staan in de etalage tegenover Gego Expert, ga ze bekijken en kies er alvast één uit.

Dit bericht is 665 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief