Archieven

Dit bericht is 1307 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – In oktober 2022 slaan Het Cultuur Station, Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek de handen ineen om samen op zoek te gaan naar Het zangtalent van de Krimpenerwaard in Stem van de Waard. 

Kun jij goed zingen en lijkt het je leuk om je talent onder begeleiding te ontwikkelen? Wil jij live optreden met een band en optreden in de grote theaters van de Krimpenerwaard? Durf je de strijd aan te gaan met andere deelnemers om Het zangtalent van de Krimpenerwaard te worden en ben je 16 jaar of ouder? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor de selectieronde via www.stemvandewaard.nl.

Er is een selectieronde, Live ronde, Battle ronde en natuurlijk een spetterende finale! RTV Krimpenerwaard volgt de kandidaten op de voet, zodat inwoners geen seconde hoeven te missen van de ontwikkeling van hun favoriete kandidaat. De Zangtalenten worden begeleid door het Cultuur Station in Schoonhoven. Dus houdt de website en socials in de gaten en ga snel naar de website om je aan te melden!

Dit bericht is 1307 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief