Archieven

Dit bericht is 1227 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Het algemeen bestuur van CSG Willem de Zwijger heeft per 1 augustus 2023 André Visser benoemd als nieuwe rector-bestuurder van de school. Hij volgt daarmee interim rector-bestuurder Wim Littooij op die sinds 2022 aan de school verbonden is.

André Visser (41) begon 21 jaar geleden in het onderwijs als leraar Nederlands. Na diverse andere functies werkte hij als locatiedirecteur op CSG De Lage Waard in Papendrecht. Sinds 1 januari 2023 is hij verbonden aan CSG Willem de Zwijger als directeur onderwijs.

“Voor mij is het bijzonder dat ik deze stap mag maken en dat ik de afgelopen maanden voldoende vertrouwen heb opgebouwd om de school te mogen gaan leiden. Ik heb er enorm veel zin in en zie ernaar uit om samen met de teamleiders en alle andere collega’s het goede te doen voor de leerlingen en de school”, zegt Visser over zijn benoeming.

Benoeming
De benoeming van André Visser is de uitkomst van een zorgvuldige sollicitatieprocedure waarbij medewerkers, de medezeggenschapsraad en het algemeen bestuur waren betrokken.

“We zijn als bestuur ervan overtuigd dat de ervaring en de professionaliteit van André hem in staat zullen stellen de ontwikkeling van CSG Willem de Zwijger verder te leiden. Wij danken Wim Littooij voor zijn bijdrage in het afgelopen jaar”, aldus Jos Huizinga, voorzitter van het algemeen bestuur van CSG Willem de Zwijger.

Dit bericht is 1227 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief