Archieven

Dit bericht is 775 keer gelezen

BERGAMBACHT- De Bibliotheek Krimpenerwaard start een nieuwe cursus ‘Voel je goed!’ in Bergambacht. Er wordt afgetrapt met een mini-lezing en proeverij waarbij iedereen welkom is.

Met de cursus Voel je Goed ga je in een kleine groep aan de slag met de gezondheidsthema’s. Alles wordt eenvoudig uitgelegd, je praat er veel met elkaar over en kijkt wat jij in jouw leven er mee kunt.  Soms komt er een gastspreker of is er een leuke (kook)workshop.

Dus geen weegschaal waar je elke week op moet staan, maar zoeken naar je eigen tempo en mogelijkheden. En ga je toevallig al naar een diëtiste? Of ben je actief bij de sportschool? Dan helpt deze cursus je extra op weg en deel je je ervaringen met anderen. De cursus start begin december en vindt plaats elke donderdagochtend in de Bibliotheek van Bergambacht.

Gezonde borrelplank
De cursus wordt afgetrapt met een informatieve en lekkere bijeenkomst over ‘De gezonde borrelplank’ waar iedereen welkom is. Deze mini-lezing en proeverij vindt plaats op donderdag 23 november van 10.30 tot 11.30 uur in de Bibliotheek van Bergambacht (Pleinstraat 4).

Gemma Vogels -, BGN  Gewichtsconsulente van Weight4all – vertelt ons meer hoe je een lekkere én gezonde borrelplank kan maken. Daarnaast maakt zij ons wegwijs met de Kruidenwijzer: hoe eet je met minder zout maar met heerlijke kruiden. De borrelhapjes worden ter plekke klaar gemaakt om te proeven en alle recepten mag je mee naar huis nemen.

Na de lezing kan de Bibliotheek je leuke en handige apps laten ontdekken over voeding en bewegen en staat het Team Sportservice Krimpenerwaard paraat om een eenvoudige vitaliteitsmeting te doen. Een inspirerende ochtend om even binnen te lopen.

 

Dit bericht is 775 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief