Archieven

Dit bericht is 1268 keer gelezen

Foto: SHe Fotografie

SCHOONHOVEN- Bijna 150 mensen haalden donderdag 5 januari in de Ark in Schoonhoven een corona herhaalprik. Hecht GGD Hollands Midden had daar een pop-up vaccinatielocatie. Ook de komende drie donderdagen (12, 19 en 26 januari) kun je tussen 9.00 en 13.00 uur aan de Groene Singel 10 terecht voor een herhaalprik. Een afspraak is niet nodig.

De eerste prik in Schoonhoven was voor mevrouw De Vries uit Bergambacht. Ze kreeg niet alleen een herhaalprik maar ook een bos bloemen.

Met pop-up vaccinatielocaties wil Hecht GGD Hollands Midden zo veel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om makkelijk en dichtbij een herhaalprik te halen. Ook in andere plaatsen in de regio opent Hecht GGD Hollands Midden pop-up vaccinatielocaties, zie ggdhm.nl/coronavaccinatie/pop-ups.

Zonder afspraak
Op de tijdelijke pop-ups kun je zonder afspraak binnenlopen voor een herhaalprik. Je kunt een herhaalprik krijgen als je 12 jaar of ouder bent en de basisserie coronaprikken hebt afgerond. Bovendien moet het minimaal drie maanden geleden zijn dat je de laatste coronaprik of coronabesmetting had. Heb je na 19 september 2022 al een herhaalprik gekregen? Dan kan je niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent dan al voldoende beschermd.

Neem een geldig identiteitsbewijs mee naar de priklocatie en controleer voor vertrek de actuele openingstijden op www.ggdhm.nl/coronavaccinatie. Daar vind je ook meer informatie over de basisserie en de herhaalprik.

Dit bericht is 1268 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief