Archieven

Dit bericht is 644 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Zaterdag 13 mei is in Krimpen aan den IJssel een boeken- en platenmarkt. Diverse kramen met boeken en platen staan verspreid op het Raadhuisplein bij winkelcentrum Crimpenhof.

Boekverkopers en platenhandelaren uit het hele land zorgen voor een breed aanbod van tweedehands boeken en vinyl. Boeken in heel veel verschillende genres, bijvoorbeeld; literatuur, thrillers, kinderboeken, (streek)romans, geschiedenis, kunst, wetenschap, kookboeken, biografieën en natuurlijk LP’ s en singletjes.

De kramen staan op het plein voor het gemeentehuis en aan de buitenzijde van winkelcentrum Crimpenhof, aan de kant van supermarkt Dirk. Kom lekker snuffelen tussen alle boeken en platen, er is voor ieder wat wils.

Moederdag zondag 14 mei
“Combineer een bezoek aan de boeken- en platenmarkt met het kopen van een moederdagcadeau.” Zaterdag 13 mei is de laatste kans om een cadeautje te kopen want zondag 14 mei is het Moederdag. De winkeliers van winkelcentrum Crimpenhof helpen graag met het vinden van een passend moederdagcadeau.

Tweede Pinksterdag is weer de jaarlijkse Bloemenmarkt op het Raadhuisplein, dus zet maandag 29 mei alvast in de agenda.

Dit bericht is 644 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief