Archieven

Dit bericht is 843 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Voor De Breeje Hendrick en Slothoven in de Krimpenerwaard wordt Burendag aanstaande zaterdag extra bijzonder. Daarvoor organiseren deze zorgcentra van Zorgpartners Midden-Holland allerlei leuke activiteiten voor de bewoners en cliënten, hun familie, mensen uit de buurt en alle andere belangstellenden.

Jong en oud zijn welkom voor bijvoorbeeld een fietsparcours met oudhollandse en bijzondere fietsen, een fietsmarathon op de hometrainer en diverse optredens.

Ook zijn De Breeje Hendrick, De Waterpoort en Slothoven die dag tussen 8.00 en 15.00 uur startlocatie en tot 18.00 uur een gezellig Fietspunt op de route van de eerste benefiet(s)actie We Bike 4 Alzheimer. Het inschrijfgeld van de deelnemers die een uitgestippelde route fietsen, is bestemd voor het spaardoel van een centrum naar keuze.

Feest voor iedereen
“De weersverwachting voor komende zaterdag ziet er op dit moment gunstig uit. Niets lijkt een mooie dag voor de bewoners en cliënten van De Breeje Hendrick, De Waterpoort en Slothoven én de deelnemers aan de activiteiten van Burendag of aan de benefiet(s)actie van Zorgpartners in de weg te staan”, aldus de organisatie.

Tickets voor We Bike 4 Alzheimer zijn voor 15 euro per deelnemer verkrijgbaar via www.webike4alzheimer.nl. Ook voor de meest actuele informatie over onder meer het programma van Burendag, de catering, de spaardoelen van alle centra en donaties verwijst Zorgpartners naar deze website. Burendag bij De Breeje Hendrick, De Waterpoort en Slothoven belooft met We Bike 4 Alzheimer een feest voor iedereen te worden.

Dit bericht is 843 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief