Archieven

Dit bericht is 818 keer gelezen

REGIO – Burgemeester Laurens de Graaf stelt zich beschikbaar voor een tweede termijn als burgemeester van de gemeente Lopik. Hij wil graag opnieuw met energie en passie samen verder.

Op 10 november 2017 werd Laurens de Graaf geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Lopik. Nu ruim 5 jaar verder komt het einde van zijn eerste ambtstermijn van zes jaar in zicht.

Burgemeester Laurens de Graaf heeft de gemeenteraad van Lopik per brief geïnformeerd dat hij vrijdag 10 februari 2023 de Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht, de heer mr. Hans Oosters heeft laten weten – met een volmondig ‘JA’ – beschikbaar te zijn voor een herbenoeming als burgemeester van de mooie gemeente Lopik.

Ik houd van onze dorpsgemeenschappen, de sociale dynamiek die daar is en de onderlinge verbondenheid. We mogen trots zijn op onze dorpen en haar inwoners. Ik hoop ook komende periode betekenis toe te voegen in onze gemeenschappen en aan alles wat op ons pad komt. Ook als gezin hebben we het erg naar ons zin in Lopik.”, aldus de burgemeester.

Verdere afweging en het proces van herbenoeming liggen nu in handen van de gemeenteraad en de Commissaris van de Koning.

Dit bericht is 818 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief