Archieven

Dit bericht is 479 keer gelezen

SCHOONHOVEN-  Op zaterdag 14 januari komt cabaretier Remy Evers naar het Arto Theater in Schoonhoven met zijn voorstelling ‘Gewoon Remy.’ De aanvang is om 20.15 uur.

Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was. En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en met een vleugje engagement. Met deze voorstelling  won hij de juryprijs 2019 van cabaretfestival Cameretten.

Remy Evers studeerde in 2017 met de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (onder andere Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) af aan de Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch. In seizoen 2016/17 tourde hij samen met Minou Bosua (Bloeiende Maagden) door het land met haar voorstelling  Minoux. Na zijn academiejaren ging Remy spelen bij De Cabaretpoel.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.artotheater.nl of aan de kassa van het theater vanaf 1 uur voor aanvang, alleen PIN betalingen.

Dit bericht is 479 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief