Archieven

Dit bericht is 1302 keer gelezen

Irma Bultman CDA

KRIMPENERWAARD – De leden van CDA Krimpenerwaard hebben Irma Bultman (28) uit Bergambacht unaniem gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar. Zij zit sinds 2018 in de gemeenteraad en is nu ruim een jaar fractievoorzitter.

De top-5 bestaat verder uit Marc Advocaat (Ouderkerk aan den IJssel, 49 jaar), Frank Moné (Schoonhoven, 73 jaar), Maurits Stouthart (Bergambacht, 23 jaar), en Neline Lebbink (Lekkerkerk, 24 jaar).  Het zittende raadslid Kees Larooij wil het vanwege zijn drukke baan en zijn gezondheid wat rustiger aan doen. Hij is op eigen verzoek terug te vinden op plaats 7.

Mix van talent en ervaring
Bultman: “De lijst bevat veel nieuwe en jonge leden die zich hebben aangemeld. Zo staan er maar liefst vijf twintigers in de top-10.” De selectiecommissie heeft bij het maken van de lijst gekeken naar ‘een goede balans tussen continuïteit, ervaring, deskundigheid, evenwichtige opbouw van leeftijd en spreiding over de verschillende kernen’.

De volledige kandidatenlijst is te zien op de website van CDA Krimpenerwaard. Ook hebben de leden het verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2026 vastgesteld. Het programma zal binnenkort ook te vinden zijn op de website van het CDA.

Dit bericht is 1302 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief