Archieven

Dit bericht is 815 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Op zaterdag 1 april a.s. vindt een bijzonder concert plaats door het befaamde Alma Duo in Schoonhoven. De concertlocatie is het sfeervolle remonstrantse kerkje aan Kruispoortstraat 8 in Schoonhoven. 

Het Alma Duo bestaat uit sopraan Natalie Merfort en pianiste/altzangeres Svetlana Lohman. Natalie Merfort groeide op in Luxemburg en Berlijn waar zij klassieke muziek studeerde. Aan het Rotterdams Codarts-conservatorium studeerde zij vervolgens ook jazz- en popmuziek.

Svetlana Lohman kwam in 2003 vanuit Sint Petersburg naar ons land om zich definitief te vestigen als pianodocente en concertpianiste waarmee ze al bij menig concert mocht optreden. Kortom, een zeer veelzijdig muzikaal duo.

Hoogtepunten
Het programma omvat hoogtepunten uit de sacrale muziek met favoriete liederen van onder andere Ave Maria van Bach-Gounod, Dignare van Händel, Ave Maria van Schubert, Après un Rève van Fauré, duet van Liza en Polina van Tschaikovsky etc. Daarnaast hoort u ook eigen nummers van dit duo.

“U bent allen van harte welkom.” De zaal is vanaf 19.30 uur open en om 20.00 uur begint het concert. Kaarten kosten 10 euro, dat is inclusief een bak koffie of thee.

Dit bericht is 815 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief