Archieven

Dit bericht is 1828 keer gelezen

LEKKERKERK/ SCHOONHOVEN- Vanaf 9 november opent Hecht GGD Hollands Midden weer corona pop-up priklocaties verspreid over de regio. In de Krimpenerwaard komt er in Schoonhoven en Lekkerkerk een tijdelijke priklocatie waar zonder afspraak een coronaprik gehaald kan worden. 

In Lekkerkerk kan men terecht op woensdag 22 en 29 november en 6 december van 10.00 tot 14.00 uur in het Dorpshuis. In Schoonhoven kan men op donderdag 9, 16, 23 en 30 november van 9.00 tot 13.00 uur terecht in De Ark.

Data en tijden kunnen wijzigen. Kijk daarom voor vertrek altijd op www.ggdhm.nl/priklocaties-corona voor de meest actuele informatie. Hier vind je ook alle adressen.

Zonder afspraak
“De corona pop-up priklocaties zijn vooral bedoeld voor mensen voor wie het lastiger is om naar onze vaste priklocaties te komen”, zegt Margreet Bekedam, manager vaccineren bij Hecht GGD Hollands Midden. “Voor een prik op een pop-up kun je geen afspraak maken. Daardoor kan het druk zijn, net op het moment dat jij komt.

Houd daarom rekening met een wachttijd als je een prik wilt halen bij een pop-up”, waarschuwt ze. Wil je meer zekerheid over wanneer je aan de beurt bent? Plan dan een afspraak in Alphen aan den Rijn, Gouda of Leiden via www.planjeprik.nl of 0800 – 7070.

 

Dit bericht is 1828 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief