Archieven

Dit bericht is 232 keer gelezen

HAASTRECHT- Omdat de laatste zondag van deze maand dit jaar 1e Paasdag is, wordt Country Café Concordia verschoven naar maandag 1 april (Tweede Paasdag) en dit is geen grapje.

De zomertijd is ingegaan en het Goudse trio Change of Key gaat haar zonnig beentje voorzetten tijdens deze muzikale middag in Theater Concordia in Haastrecht. Door alle gave gasten die de afgelopen maanden centraal stonden, is het trio weinig toegekomen aan verzoekjes van de vaste schare bezoekers en daarom staat, in deze editie het publiek centraal.

Zij stellen de setlijst samen door middel van verzoekjes die ze kunnen kiezen, want op de dag zelf ligt er een lijst klaar waaruit een keuze gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om van te voren een lijst te krijgen via mail, dit kunt u aangeven als u reserveert voor deze speciale middag.

Team Concordia gaat deze dag een speciale Paasverrassing verzorgen en dat kan wel aan hen over gelaten worden. De entree is 12,50 euro en er kan gereserveerd via 0654918147 / info@marykee.com, om gegarandeerd een zitplaats te hebben, maar ook aan de zaal zijn er nog kaartjes verkrijgbaar.

Dit bericht is 232 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief