Archieven

Dit bericht is 456 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Woensdag 3 april, is in winkelcentrum Crimpenhof de tweede editie van hét VIP Fashion & Beauty Event. Van 17.00 tot 21.00 uur zijn tijdens deze speciale VIP avond de fashion en beauty winkels geopend, hebben de deelnemende winkels speciale aanbiedingen en zijn er nog veel meer superleuke activiteiten.

De VIP avond wordt gestart met een ontvangst met bubbles. Er worden modeshows gehouden en er is een wheel of Fortune met mooie prijzen. Ook is er een Beautyplein, live muziek, een loterij en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Na afloop wordt er een leuke attentie uitgedeeld.

“En natuurlijk speciale aanbiedingen en kortingen bij de deelnemende winkels Kortom een superleuk avondvullend programma vol fashion & beauty”, laat de organisatie weten.

Tickets
Het event is voor iedereen die gezellig met man, vriendin, moeder of dochter rustig wil winkelen en zich even een paar uur wil onderdompelen in de nieuwe lente en zomertrends.

Tickets voor het VIP fashion & beauty event kosten 3 euro en zijn te koop bij de deelnemende winkels;  Boudesteyn Voetzorg – Cracks Clothing Company – HotSpot4 Kids – Hema – Hunkemöller – Juwelier Mostert – Juwelier Oorebeek – Pearle Opticien – Pour Vous Parfumerie Delice – Smit Mode Heren – The Stone – The Stone Concept – Van Haren – Van Vliet Damesmode – Van Vliet Lingerie – Street One – Klasse Kip en Bloemsierkunst van Buuren

Kijk voor meer informatie op de website van Winkelcentrum Crimpenhof.

Dit bericht is 456 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief