Archief

Dit bericht is 511 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek en het Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland slaan de handen ineen voor de productie van een groot theaterstuk, waar iedereen uit de Krimpenerwaard aan mee kan doen.

Onder de (werk)titel ‘Shakespeare in de Loet’ is het de bedoeling om, in samenwerking met zoveel mogelijk andere partijen, een bewerking te maken van Shakespeare’s Midzomernachtsdroom. Een theateravontuur in het Loetbos met muziek en dans.

Midzomernachtsdroom is een sprookje over machtige koningen, eigenzinnige koninginnen, puberale jongens, stoere meiden, ondeugende elfen, gevaarlijke geesten… en over de liefde. En het verwarrende alles, wat daar bij komt kijken.

In augustus maakt Theo Ham, directeur van het Jeugdtheaterhuis en regisseur, met docenten en (oud)leerlingen van het Jeugdtheaterhuis, een kleine voorstelling. In drie weken werken zij samen met beeldend kunstenaar Ina Verkaik en musicus Kees Dullaart naar een ‘proeve’, dat het startpunt is voor het uiteindelijke spektakel.

Wie benieuwd is naar deze plannen en graag mee zou willen werken aan de productie (als speler, zangers, danser, bouwer of planner) kan een e-mail sturen naar receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl voor meer informatie.

De proefvoorstelling wordt op zaterdag 4 (20.00 uur) en zondag 5 (15.00 uur) september gespeeld in de theaterzaal van het Cultuurhuis. Reserveren van gratis kaarten kan ter zijner tijd via de website van het Cultuurhuis.

Dit bericht is 511 keer gelezen

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief