Archieven

Dit bericht is 2248 keer gelezen

GOUDA- De Goudse Waarden houdt op 5 november een reünie vanwege het 70-jarig bestaan. “Heb jij op de De Goudse Waarden (locatie Heemskerkstraat) of op Het Christelijk Lyceum – Havo in Gouda gezeten? Kom dan naar de reünie”, meldt de school.

Het belooft een fantastisch evenement te worden met meer dan duizend oud-leerlingen”, laat de organisatie van de reünie weten. “Kom herinneringen ophalen, tref je vrienden en je favoriete docenten van toen. En natuurlijk kun je ons nieuwe gebouw bewonderen.”

Er is ruimschoots horeca aanwezig, er zullen verschillende activiteiten plaatsvinden waaronder muzikale optredens door oud-deelnemers van de muziekavonden. “We beloven dat jullie je niet zullen vervelen. Geef je op en zeg het voort”, aldus de organisatie.

Kaarten voor deze avond kunnen worden besteld via: https://reuniehetlyceum-dgw.nl/

Dit bericht is 2248 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op De Goudse Waarden houdt reünie wegens 70-jarig bestaan

  • Helaas lees ik dit nu pas( 14 december 2023) omdat ik op zoek was naar leraren van toen, en de conrector Roel Kerssies. Komt er een reünie bij 75-jarig bestaan? Ik heb een leuke tijd gehad. Van 1970 tot 1976 . Zoveel herinneringen. Zoveel leerlingen en toch was je geen nummer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief