Archieven

Dit bericht is 1154 keer gelezen

REGIO – De tweede editie van de bedrijvenbeurs, met als naamgever De Haay Contactdagen Bedrijven en Onderwijs, vindt plaats op 11 en 12 oktober in Sporthal De Boog in Krimpen aan den IJssel.

De organisatie vindt dit een belangrijke stap voorwaarts omdat de voorzieningen heel veel beter zijn. Denk maar aan verwarming, horeca, toiletten en niet onbelangrijk voor een dergelijke beurs de wifi verbindingen.

De Haay Bouwwerken in Lekkerkerk is naamdrager van de tweede editie van de De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs. Mede dankzij deze betrokken hoofdsponsor kunnen we een mooi evenement neerzetten voor zowel het onderwijs als het bedrijfsleven in de Gemeente Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel.

Ondernemers uit de regio kunnen deelnemen door een stand te huren. Met name de leerlingen van het voortgezet onderwijs, MBO studenten en werkzoekenden kunnen hier terecht om te praten over hun toekomst. Het doel is om jong talent uit de regio in contact te brengen met bedrijven in de regio. Ondernemers en leerlingen (tussen de 15 en 17 jaar) kunnen hierdoor op een gemakkelijke manier met elkaar in contact komen. Dat kan tussen 13.00 en 16.00 uur op beide dagen. Daarna, tussen 16.00 en 21.00 uur is het business to business en banenbeurs. Dit is de perfecte gelegenheid om met elkaar in contact te komen en de mogelijkheid om jouw producten ook aan de bezoekers en andere bedrijven te tonen.

De werving is begonnen en in juli hoopt de organisatie de inschrijvingen rond te hebben. Wie voor juli reserveert en betaalt heeft als belangrijk voordeel dat ook de eigen keus voor de plaats van de stand gemaakt kan worden. Ga naar info@lekkerwonenindekrimpenerwaard.nl voor meer info.

Evenals bij de 1e editie zal RTV Krimpenerwaard ook tijdens de 2e editie haar opwachting maken met live radio en tv. En ook dat biedt mogelijkheden voor de deelnemers.

Dit bericht is 1154 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief