Archieven

Dit bericht is 724 keer gelezen

BERGAMBACHT- Afgelopen zaterdag 9 september vonden de vijftigste clubkampioenschappen plaats van badmintonclub Blue Sky in een warme sporthal De Waard. Van 9.00 uur tot 18.30 uur werd er fanatiek gestreden om de eer en om de beste te zijn in je wedstrijdklasse.

Manouk van Vliet is voor de derde keer kampioen geworden bij de dames. In de finale versloeg zij Ingrid van Zoest en legde Laura Timmer beslag op de derde plaats. Maar ook bij de dames klopt de jeugd nadrukkelijk op de deur. Talenten Senna de Boer, Bente Zuidgeest en Cynthia Stehouwer staan klaar om de volgende kampioenen te worden.

Bij de heren greep het 17 jarige talent Tim de Mik  in een spannende driesetter de macht. De winnaar van de vorige twee kampioenschappen Arwin de Jong moest zijn meerdere in Tim de Mik erkennen. Good old Gert-jan Seip legde beslag op plek 3.

Dat de successen in de jeugdcompetitie niet op zich zelf staan bleek wel uit de intensieve strijd bij de jongens onder 17. Maarten Seip, Bastiaan Prins en Gideon van Meijeren lieten zich nadrukkelijk gelden en zullen het komende seizoen de senioren meer dan ooit uitdagen. Blue Sky kijkt terug op een meer dan geslaagd clubkampioenschap.

Dit bericht is 724 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief