Archieven

Dit bericht is 652 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Dit jaar organiseert Stichting Schoonhoven Klassiek (tevens organisator van het Oude Haven Concert en de Springerparkconcerten) op zaterdag 26 augustus om 16.00 uur een verfrissende interactieve editie van het kindermuziekevenement De Muziekfabriek.

Gregor Smeets, voorzitter van Schoonhoven Klassiek vertelt enthousiast over het evenement. “We willen iets leuks en vernieuwends doen voor de kinderen in Schoonhoven. Muziek is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van ieder kind. Muziek maken is niet alleen leuk, het stimuleert de muzikaliteit en heeft ook een positief effect op intelligentie en sociale vaardigheden. Dat blijkt uit diverse wetenschappelijke onderzoeken. Daarnaast verbetert zowel het abstractievermogen als het analytisch denken. Dat je niet meteen een instrument hoeft aan te schaffen om met muziek bezig te zijn, vinden we een interessant gegeven.”

“Samen met de muzikanten van MR PBone hebben we het plan bedacht om een heuse trombone workshop te geven aan alle kinderen van 4-12 jaar en hun ouders/verzorgers. Met maar liefst vijf man sterk zorgt MR PBone voor een superleuk, interactief en educatief programma. Het gezelschap bestaat uit 3 trombones, 1 tuba en een slagwerker. En ze gaan samen met alle aanwezige kinderen een heus muziekfeestje bouwen! Kom je ook?”

Op 26 augustus 2023 om 16.00 uur zijn alle kinderen uit Schoonhoven welkom bij het podium over de Oude Haven. Kijk op: muziekfabriekschoonhoven.nl Zoals altijd bij de evenementen van Stichting Schoonhoven Klassiek is de toegang voor de evenementen gratis. Iedereen is welkom.

Dit bericht is 652 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief