Archieven

Dit bericht is 1688 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op zaterdag 9 december is er een nieuwe editie van De Oogst- & Streekmarkt. Het is een Streekmarkt in kerstsferen. De organisatie nodigt iedereen uit voor deze unieke kersteditie, waarvoor het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel wordt omgetoverd tot een warme, sfeervolle locatie.

Je vindt er niet alleen de (h)eerlijkste kerstinkopen,  -cadeaus én lokale boodschappen, maar ook een overdekt, met heaters verwarmd terras en knisperend kampvuur. Deze markt biedt een podium aan (voedsel)producenten uit de Krimpenerwaard en omgeving. Met producten van zo dichtbij als mogelijk is en van zo ver weg als nodig is. En biedt daarmee een zeer divers aanbod van (h)eerlijke streekproducten, hapjes en drankjes van de makers.

Gedurende de dag klinkt er gezellige kerstmuziek. En geeft Koor Jade uit Krimpen aan den IJssel diverse optredens. Je kunt op de foto met de kerstman, en met een beetje geluk mag je mee in zijn arrenslee! Je kunt er zien hoe wol wordt gespind en zelf kerstlichtjes maken. Ook kun je je kerstwens versieren en ophangen in de magische wenskerstboom.

Laat je inspireren voor de kerstdagen en kom in kerststemming tijdens deze speciale kersteditie van de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’ op 9 december van 11:00 – 16:00 uur, Raadhuisplein Krimpen aan den IJssel. Meer informatie over de markt en de deelnemers vindt u op www.proefdekrimpenerwaard.nl.

 

Dit bericht is 1688 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief