Archieven

Dit bericht is 1476 keer gelezen

[partnerbijdrage]

Als je een elektrische auto koopt is, het verstandig om na te denken over hoe je de auto gaat laden. De beste manier om een elektrische auto te laden is aan een laadpaal. Wanneer je een laadpaal wil aanschaffen zijn er heel wat merken om uit te kiezen. Een van de merken is Wallbox. Wat de voordelen zijn van een laadpaal van Wallbox leest u hier.

Compact laadstation
De laadpalen van Wallbox zijn een combinatie van geavanceerde technologie en elegant design. Ondanks dat de naam “Wallbox” misschien laat denken dat de laadoplossingen enkel aan de muur bevestigd kunnen worden, kunnen de laadoplossingen ook aan een laadpaal bevestigd worden. Zo heb je alle vrijheid over de locatiekeuze van je laadpaal.

MyWallbox App
Met een Wallbox laadpaal ben je gegarandeerd van een uitstekende gebruikerservaring. De laadpalen van Wallbox zijn gekoppeld aan een handige app waarmee je altijd inzicht hebt in je laadpaal. In de app kun je namelijk een actueel overzicht van de laadpaal inzien en de lader bedienen op afstand. Zo heb je altijd de controle over je laadsysteem.

Laden op zonnestroom
Het is mogelijk om een laadpaal aan te sluiten op zonnepanelen. Op die manier wordt je auto geladen met zelf gewonnen stroom. Dan wordt je auto niet alleen maar ontzettend duurzaam geladen maar ook erg voordelig. Laden op zonnestroom is bij Wallbox een stukje makkelijker. Dankzij Wallbox Eco-Smart heb je namelijk nog meer controle over je zonnepanelen en laadpaal. De functie beschikt namelijk over twee standen waarmee je de laadsnelheid kan aanpassen. Zo is er de “Eco-stand” waarbij er zoveel mogelijk geladen wordt met hernieuwbare energie en zo weinig mogelijk energie van het elektriciteitsnet geladen wordt. Of de “Full Green-stand” waarbij er enkel geladen wordt met hernieuwbare energie.

Laadpaal thuis kopen
Een Wallbox laadpaal thuis kopen? Wallbox biedt meerdere modellen die elk over andere functies beschikken. Laat je daarom altijd adviseren door een expert. Zo weet je zeker dat jouw toekomstige Wallbox laadpaal past bij jouw situatie en wensen. Bovendien is het verstandig om de installatie van een laadpaal uit te besteden. Het installeren van een laadpaal is namelijk een behoorlijk technische klus. Bij 50five e-mobility kunt u aankloppen voor zowel het aanschaffen van de laadpaal zelf als voor de installatie. Wel zo makkelijk, dan heb je slechts één aanspreekpunt voor alles betreffende je laadpaal.

Dit bericht is 1476 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief