Archieven

Dit bericht is 574 keer gelezen

Afgelopen zaterdag was er een debat tussen vier politici. Het leverde een levendige discussie op met Mary Beth Verolme – van Soest (fractieleider D66), Ad Struijs (fractieleider Pro Krimpenerwaard) Ton van Dorp (fractieleider Christen Unie) en Dion Coomans (Commissielid VVD).

Er werd gedebatteerd over het actualiteiten debat, aangevraagd door Leefbaar Krimpenerwaard), maatwerkwoningen en de opvang van vluchtelingen. Niet iedereen was blij met de uitslag van de motie over heropening van de fraudezaak in de voormalige gemeente Vlist, ook over de maatwerkwoningen waren de meningen verdeeld en tot slot de opvang van vluchtelingen. De gemeente heeft de opdracht om een aantal vluchtelingen op te nemen, De deelnemers vinden wel dat de communicatie met betrekking tot dit onderwerp beter kan.

Voorafgaand aan dit debat hadden we Peter Ouwendijk van Leefbaar Krimpenerwaard aan de lijn met ook een terugblik over het activiteiten debat en ondanks het feit dat Leefbaar Krimpenerwaard het over nieuwe feiten heeft inzake de fraude wordt er geen nieuw onderzoek ingesteld.

Ook spraken we met Rasha Koole, winnares van de Stem van de Waard. Zij vertelde over haar ervaringen en dat ze het nu pas begint te bevatten. Ze was vol lof over de organisatie. 

Dit is maar een greep uit de onderwerpen en de gasten in de uitzending. Het programma is volledig terug te luisteren via het kopje radio, in de rubriek uitzending gemist (De Waard op de Kaart).

uitzending gemist De Waard op de Kaart zaterdag 09:00 tot 12:00 uur
zaterdag 22 april ’23 • 09:00 uur • 10:00 uur • 11:00 uur

Dit bericht is 574 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief