Archieven

Dit bericht is 576 keer gelezen

REGIO- Fietstourclub TC De Waardrenner houdt op zaterdag 23 maart haar eerste vrije toertocht van dit jaar, de twee-Provinciëntocht. Vertrekpunt is Eetcafé De Crimpenaar, Elckerlyc 1 te Krimpen aan den IJssel.

“Afhankelijk van de gekozen route wordt u door prachtige polders geleid, langs dijken en waterlopen, door mooie buurtschappen en natuurgebieden met vele cultuurhistorische boerderijen”, meldt de tourclub.

Er zijn drie afstanden, 45, 75 en 125 km. Per afstand vertrekt een voorrijder op de eerste starttijd, 45 km om 09.30 uur, 75 km om 09.15 uur en 125 km om 09.00 uur. De twee kortste afstanden zijn volledig gepijld en de 125 km via GPX.

Inschrijven
Bij inschrijving krijgt iedereen een gratis kopje koffie of thee. Tevens een gratis kop erwtensoep voor allen bij terugkomst bij Eetcafé De Crimpenaar. De twee korte afstanden zijn met een gewone fiets of met trapondersteuning goed te doen.

Nodig vooral vrienden, kennissen of familie uit deze mooie tocht te ondernemen. Op elke afstand is er halverwege de route een koffiestop. U kunt zich aanmelden via www.fietssport.nl of bij de startlocatie. Voor een volledige beschrijving en bijzondere informatie van de route kunt u de website van de vereniging raadplegen op www.tcdewaardrenner.nl

Dit bericht is 576 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief