Archieven

Dit bericht is 2321 keer gelezen


WILLIGE-LANGERAK – Al generaties lang houdt de familie Rijneveld een melkveebedrijf aan de Lekdijk West in Willige-Langerak (gemeente Lopik). Sinds mei 2016 is het melkveebedrijf gestopt en hebben Gerrit en Anneke een camperplaats geopend. En niet zonder succes. 

In 2019 werd het bedrijf tweede in de verkiezing camperplaats van het jaar door Campercontact en NKC. Ook dit jaar is de camperplaats aan de Lekdijk West 76 genomineerd voor de titel Camperplaats van het jaar.

Op de camperplaats is plek voor 13 campers en in de zomer kan dit worden uitgebreid tot 17 campers.

Voor meer informatie over De Willige Waard kunt u kijken op hun website www.dewilligewaard.nl

Stemmen
Wilt u stemmen voor de verkiezing dan kan dat tot 16 april 2023 via www.campercontact.nl
In april maakt Campercontact bekend welke locaties in de zes landen de titels Camperplaats van het jaar 2023 en Camping van het jaar 2023 mogen dragen.

Tekst gaat onder de foto verder

Over Campercontact
Campercontact is een internationaal platform met overnachtingslocaties voor camperaars en werkt nauw samen met de NKC. Bezoekers kunnen zoeken in bijna 40.000 locaties in 58 landen en gebruikmaken van camperroutes. De community (meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd) kan zelf nieuwe locaties toevoegen en reviews schrijven bij bestaande locaties. Moderatoren controleren de aanmeldingen van nieuwe locaties.

Over NKC
De NKC is met haar 65.000 leden de grootste camperclub van Europa. Sinds haar oprichting in 1976 biedt de NKC inspiratie en kennis voor alle camperaars in Nederland én Europa. De NKC heeft een breed aanbod van camperreizen, specifiek op de camper gerichte verzekeringen en technisch advies. Daarnaast behartigt de NKC de belangen van alle camperaars op het terrein van duurzaamheid, wet- en regelgeving en de ontwikkeling van camperplaatsen in Nederland. Met het internationale platform Campercontact.com faciliteert de NKC camperaars in hun zoektocht naar de ideale overnachtingsplaats.

Lees ook ‘De Willige Waard’ gooit hoge ogen

Dit bericht is 2321 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief