Archieven

Dit bericht is 1663 keer gelezen

WILLIGE LANGERAK – Campercontact, het camperplaatsenplatform van de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), geeft campererf De Willige Waard in Willige Langerak, gelegen aan de Lekdijk West, als rapportcijfer een 9,6.

Op een haar na was De Willige Waard nummer 1 van Nederland geworden in de verkiezing van beste camperlocaties van 2019. Evenveel punten als camperpark Skop’nboer Erve Benneker in het Overijsselse Overdinkel, maar iets minder reviews, betekende de tweede plaats. Derde werd een campervoorziening in het Zeeuwse Zaamslag.

Camperlocatie De Willige Waard, gelegen in de Lopikerwaard op de grens met de Krimpener- en Alblasserwaar, bestaat pas sinds begin 2018. Wethouder Johan van Everdingen (toerisme en recreatie) van de gemeente Lopik zegt ‘hartstikke trots’ te zijn op de familie Rijneveld die deze eervolle plek in de wacht sleepte. “Een mooi voorbeeld voor andere recreatieondernemers. Graag ziet Lopik op nog meer boerenerven camperlocaties verrijzen. Voor mogelijkheden kunnen zij contact opnemen met onze adviseur recreatie en toerisme Gerard Weck.”

Gasten laten niet alleen uit hun score waardering blijken. Ook op de website van deze camperlocatie, laten zij waarderende woorden achter. Mogg (GB): “Found this little oasis as we were exploring the area. A warm and friendly welcome from our hosts. Electrics, and pleasant shower and toilet with washing up facilities and lots of local information. Best camping spot of our weeks touring so far.” Veel gasten roemen in hun recensies de kwaliteit van het landschap met fraaie wandel- en fietsroutes.

Dit bericht is 1663 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief