Archieven

Dit bericht is 1461 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De gemeente Krimpenerwaard wil de inwoners graag betrekken bij de toekomst van mobiliteit in onze gemeente. Daarom nodigt men bewoners van harte uit om hierover mee te denken tijdens een bewonersavond op maandagavond 27 mei. Men houdt dan een interactieve sessie waar de stem en visie van de inwoner centraal staat.

Tijdens deze avond kun je actief deelnemen aan het vormgeven van de mobiliteit in de gemeente Krimpenerwaard. Er zullen belangrijke onderwerpen worden besproken die ons allemaal raken, zoals: wat is er nodig om parkeren in de gemeente te verbeteren. Hoe kunnen we de veiligheid voor de fietsers verhogen? Hoe zien we de toekomst van de veerponten tegemoet? Hoe vinden we de juiste balans met het vrachtverkeer, de ondernemers en de bewoners? Hoe houden we de gemeente veilig en bereikbaar?
Jouw ervaringen en ideeën zijn hierin van groot belang.

De avond vindt plaats in het Kwartier aan de Jan Steenlaan 16b in Stolwijk. De inloop is vanaf 19.00 uur, de bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Foto: Gemeente Krimpenerwaard

Dit bericht is 1461 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief