Archieven

Dit bericht is 947 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De leden van muziekvereniging Crescendo verkopen deze week huis aan huis speculaaspoppen. Maandagavond zijn de leden van het jeugd- en opleidingsorkest al op pad geweest. Woensdagavond gaan de leden van de Drumfanfare langs de deuren. Leden die op deze avonden verhinderd zijn, komen op een ander moment langs.

“We hebben 65 dozen van 12 poppen ingeslagen”, laat Lidia de Vries-Boere weten. ” De opbrengst van de poppen is voor aanschaf van twee nieuwe sousafoons voor de drumfanfare. De huidige instrumenten zijn zo oud en hebben mankementen die niet meer te herstellen zijn. Daarnaast gaat een bedrag naar het kinderconcert op zaterdag 23 maart. Deze wordt georganiseerd door het Symfonisch Blaasorkest en het Jeugd en Opleidingsorkest. Een muzikaal verhaal speciaal voor kinderen van de basisscholen in Krimpen aan de Lek. De titel van dit muzikale verhaal houden we nog even geheim.”

Afgelopen zaterdag is door de Drumfanfare Sinterklaas binnengehaald en is muzikale medewerking gegeven aan de lampionnenoptocht. Apetrots zijn de leden op hun nieuwe pakken die  voor het eerst zijn gepresenteerd aan het publiek.

Na de speculaasactie staat het vizier op het komende kerstconcert. Een bijzondere uitvoering op zaterdagavond 23 december met de Zandtekenaar. Alle kaarten voor dit concert zijn inmiddels verkocht. Vanwege de grote belangstelling onderzoekt de vereniging of een extra concert mogelijk is.

Dit bericht is 947 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief