Archieven

Dit bericht is 410 keer gelezen

SCHOONHOVEN- De Stichting Nationale Zilverdag kondigt de aanstelling van een nieuw bestuur aan, met aan het roer Dick de Cloe als nieuwe voorzitter.

Dick de Cloe, voormalig burgemeester van Schoonhoven, brengt een schat aan ervaring en een diep begrip van de lokale gemeenschap mee naar zijn nieuwe rol. Als ‘Ereburger van de Zilverstad’ en voorzitter van verschillende lokale instellingen, heeft De Cloe een unieke kijk op de betekenis van zilver in Schoonhoven. Zijn leiderschap belooft een frisse impuls te geven aan de Nationale Zilverdag.

Samen met Wim Perlot, Jolijn de Vaal als secretaris en Rob Lelieveld die zijn rol als penningmeester voortzet, zal De Cloe zich richten op het verder ontwikkelen van de Nationale Zilverdag. Het nieuwe bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen voor Tweede Pinksterdag en kijkt ernaar uit om zowel de lokale gemeenschap als bezoekers van buitenaf te verwelkomen.

Vorig jaar genoten meer dan 20.000 bezoekers van het stralende weer tijdens de Nationale Zilverdag. Dit jaar vindt het jaarlijkse evenement plaats op maandag 20 mei (Tweede Pinksterdag).

Foto: Hans van der Ven Photography

Dit bericht is 410 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief