Archieven

Dit bericht is 605 keer gelezen

HAASTRECHT- Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer treden zondag 19 maart op in Theater Concordia Haastrecht met ‘De Prins van Oranje’. De voorstelling start om 11.00 uur, kaarten kosten 15 euro.

Bestaan er prinsen die in sinaasappels leven? Wat moet je doen om die te bevrijden? En is die prins dan oranje? Hoe lukt dat de zeer eigenwijze prinses Aya? Een prins zonder zwaard, maar met een taart?

‘De Prins van Oranje’ speelt zich af in een ver, ver land. Het sprookje gaat over reizen en thuiskomen, over list en bedrog, en over verliezen en winnen. En natuurlijk over… de liefde!

Geschiedenis
Dieuwertje en Jeroen verwelkomen samen al jarenlang Sinterklaas op televisie. Je kent ze vast wel. Dieuwertje vertelt en Jeroen zingt. Samen ontvouwen ze de wonderlijke geschiedenis van deze prins, die overigens geen familie is van onze koning. Tenminste… voor zover ze weten.

Dieuwertje Blok en Jeroen Kramer zijn op zondag 19 maart om 11.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten à € 15 zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 605 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief