Archieven

Dit bericht is 583 keer gelezen

LEKKERKERK- In de Week van de Mediawijsheid is er op woensdag 15 november tussen 10.00 en 13.00 uur een gezellige informatiemarkt vol met leuke en interessante digitale onderwerpen. Locatie: bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat 1.

WelZijn Krimpenerwaard en De Bibliotheek Krimpenerwaard organiseren deze markt om inwoners kennis te laten maken met allerlei digitale mogelijkheden op laptop, tablet en telefoon.

Er zijn diverse stands met informatie over de mogelijkheden van digitale apps op uw telefoon.Kennismaken met verschillende E-readers, kennismaken met Seniorweb en een leerplein met informatie over gratis digitale workshops en cursussen. Hulpmiddelen om gemakkelijk gebruik te blijven maken van digitale apparaten, leuke quiz en spel om uw weerbaarheid op het web te herkennen, informatie over het leren van internetbankieren, het Digicafé en nog veel meer.

Alle bezoekers ontvangen een deelnamekaart waarmee zij kans maken op het winnen van een leuke digitale prijzentas. En ook is er gelegenheid om aan de koffietafel te genieten van een gezellige kop koffie met wat lekkers. Toegang is gratis.

Dit bericht is 583 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief