Archieven

Dit bericht is 2559 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – In een poging om het tekort aan kantine-inkomsten als gevolg van de coronacrisis te beperken, komt voetbalvereniging Dilettant in Krimpen aan de Lek met zijn eigen seizoenkaart.

Het is een actie met een knipoog, benadrukt clubvoorzitter Marco Goudswaard. “De kaart geldt niet als toegangsbewijs voor de wedstrijden van onze club, want die blijven gewoon voor iedereen gratis toegankelijk. Wel hebben pasleden recht op vijf drankjes in de kantine, terwijl de kaart maar tien euro kost.”

Om het extra aantrekkelijk te maken, is er een loterij gekoppeld aan de verkoop. Daarmee zijn tal van prijzen te winnen, waaronder VIP-kaarten voor een thuiswedstrijd van Sparta of Feyenoord.

Goudswaard: “De seizoenkaart van Dilettant is leuk als collectorsitem voor jezelf, maar natuurlijk ook om te geven, bijvoorbeeld als verjaardagscadeau of voor moeder- of vaderdag. Ook onze sponsors kunnen natuurlijk seizoenkaarten kopen om aan hun klanten en relaties cadeau te doen. Inmiddels zijn door onze sponsors en supporters al 250 kaarten gekocht.”

Iedereen die een of meerdere kaarten bestelt, doet automatisch mee aan de loterij. Bij de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen worden de prijzen uitgereikt.

De seizoenkaart is bestellen bij Marco Goudswaard via 06-57840111. De kaarten zijn vanaf de start van het nieuwe seizoen op te halen bij Dilettant.

Marco Goudswaard was woensdag in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Luister hieronder naar het gesprek.

Marco Goudswaard     

Dit bericht is 2559 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief