Archieven

Dit bericht is 1172 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Het nieuwe theaterseizoen is losgebarsten. In onze Krimpenerwaard hebben we heel wat theaters met een vol en mooi programma. Zo ook in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek.

De Tributeband Rondje Doe Maar staat 8 oktober op de planken in het Cultuurhuis. Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met de hits ‘sinds een dag of twee’, ‘smoorverliefd’ en ‘de Bom’. “De hittrein van Rondje Doe Maar dendert retestrak door alle grote hits van Doe Maar.”

Op 22 oktober komt de enige echte Karin Bloemen naar Krimpen aan de Lek. Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch zingen. In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band.

Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan. In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij.

Daarnaast staat er nog ontzettend veel meer op het programma van het cultuurhuis.  Zoals de lokale toneelvereniging KDO, de bingo en een Halloweendisco. Het volledige programma en de kaartverkoopinformatie is te vinden op de website van het Cultuurhuis.

Dit bericht is 1172 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief